SEAT Alhambra вече и във версия 4х4

Main February 25, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 4115 views | no comments

След като през лятото на миналата година Seat демонстрира изцяло новото поколение на многофункционалният си превозвач Alhambra, само след няколко месеца компанията ще стартира продажбите на неговата 4х4 модификация.

Новата Alhambra 4WD идва със система за постоянно задвижване на четирите колела, а наличният двигател ще бъде двулитров турбодизелов с максимална мощност от 140 консик сили. Предавателната кутия на автомобила е шестстепенна механична. Максималната скорост на превозвача е 191 км/ч като първите 100 от тях могат да бъдат достигнати за 11.4 секунди.

SEAT Alhambra 4WD ще дебютира на пазара и с пакет Ecomotive, в който са включени система за регенериране на спирачната енергия и автоматична система за икономия на гориво start/stop. Крайният резултат е среден разход на гориво от 6 литра на 100 километра и СО2 емисии от 158 грама на километър.

Освен с подобрена стабилност и проходимост, SEAT Alhambra 4WD идва с познатата петместна конфигурация на интериора. От испанската компания обаче обещават, че към края на тази година, специалната модификация ще се предлага и в нова шестместна версия (2+2+2).

 
Keywords:   seat alhambra
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...