Първите 500 Citroen DS4 ще се предлагат екслузивно в Интернет

Main February 25, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 3636 views | no comments

Citroen обяви, че от 28 февруари стартира онлайн продажбата на изцяло новия си модел DS4. В продължение само на няколко дни, компанията ще предложи на потребителите в Германия, Франция и Швейцария възможност да станат собственици на един от общо 500-те от първите представители на новия автомобил.

На адрес www.ds4.citroen.com ще бъдат предложени за продажба пет версии на Citroen DS4, като потребителите ще имат възможност да избират между двигатели THP 200 EGS6 и HDi 160 DPFS EGS6. В екипировката на автомобилите ще бъдат включени кожен салон, луксозно Crеative Technologie оборудване и други.

Новият Citroen DS4, който ще бъде лансиран официално на европейския пазар през лятото на тази година, е дълъг 4.27 метра, широк е 1.81 метра и е висок 1.53 метра. В дизайна на автомобила са съчетани познатите от DS3 уникално внимание към детайлите и използване на високо качествени материали. Наподобяващият купе-моделите екстериор на колата е комбиниран с 4 врати, три пълноразмерни седалки на задния ред, багажно отделение с вместимост от 370 литра и множество хитроумни жабки и ниши във вътрешността.

При появата си на пазара, новият Citroen DS4 ще се предлага с пет задвижващи агрегата, два от които HDi дизелови.

 
Keywords:   ative, bb, citroen, cr, hdi, thp
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...