SEAT готви 4 нови модела за 2012 година

Main March 29, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2525 views | no comments

SEAT се готви да представи през 2012 г. четири нови модела, заяви шефът на компанията Джеймс Мюир. През следващата година испанският автомобилен производител ще представи следните модели: ново поколение на Leon, фейслифт на Ibiza, напълно нов бюджетен автомобил и седан.
Освен това Джеймс Мюир съобщи, че SEAT планира през тази година да увеличи продажбите си с 8-10% за сметка на новите Ibiza ST и Alhambra, които се появиха на пазара през 2010 г. През миналата година в сложната икономическа ситуация бяха продадени 340 хил. автомобила от тези модели.
По-рано от компанията заявиха, че има намерение да се появи и на китайския пазар. Според прогнозите на Джеймс Мюир годишните продажби в Китай ще достигнат 800 хил. коли към 2018 г.
Трябва да отбележим, че SEAT се надява да се върне към печалба още през 2013 г., докато загубите на автомобилния производител за 2010 г. възлизат на 311 млн. евро.

 
Keywords:   311, alhambra, Seat
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...