Skoda пусна кадри на комбито на Octavia

Main February 19, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 3905 views | no comments

Skoda представи официално комбито на новото поколение на Octavia. Световната премиера на модела ще се състои по време на автомобилния салон в Женева.
Новото комби е пораснало на дължина с 90 мм (до 4659 мм) и с 45 мм по-широко (до 1814 мм) спрямо предишното. Колесната база е по-голяма от тази на лифтебка със 110 мм и достига до 2796 мм.
Обемът на багажника при вдигнати седалки от втория ред е 610 л, което е с 20 л повече, отколкото от тези на лифтбека. С прибрани равно в пода седалки свободното пространство се увеличава до 1740 л. Това е със 160 л повече от обикновената Octavia.
Гамата на двигателите е идентична с тази на лифтбека – силови агрегати с обем от 1,2 до 1,8 л, развиващи макс. мощност от 86 до 180 к.с., както и 1,6- и 2,0-литрови дизели с мощност от 90 к.с. (250 Нм) до 150 к.с. (320 Нм).
Не е изключено да дебютира и „гореща“ версия на комбито, което ще се сдобие с 2,0-литров бензинов турбомотор с мощност около 220 к.с. Модификацията излиза на пазара това лято.
Освен това на салона в Женева ще дебютира и версия на Octavia с четири задвижващи колела. Тя ще бъде с трансмисия със съединител Haldex и 2,0-литров дизелов агрегат.

 
Keywords:   haldex, octavia, Skoda
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...