SLS AMG се превърна в „хищник”

Main February 28, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4867 views | no comments

Базиран на Mercedes SLS AMG, Hamman Hawk ще направи своя публичен дебют на автосалона в Женева, който отваря врати в четвъртък. Екстериорът на модела е решен в Everose Gold, а пакетът е тестван в аеродинамичен тунел, в който се провеждат изпитания на болиди от Формула 1. Отпред колата предлага нова броня с вградени LED светодиоди и по-големи въздуховоди, охлаждащи със студен въздух двигателя. Карбоновият капак от своя страна е проектиран да извежда топлия въздух навън.
Другите допълнения към екстериорния пакет включват странични прагове, задна броня, дифузьор и карбоново крило. Hamman Hawk се задвижва от 6,2-литровия V8 агрегат, комбиниран с високопроизводителна титаниева изпускателна система, спортни катализатори. С препрограмиране на електрониката мощността е нараснала до 630 к.с. от стандартните 565 к.с., тази оптимизация спомага за ускорение от 0 до 100 км/ч за 3,6 сек и за максимална скорост от 320 км/ч. Спортното окачване е регулируемо, с което клиренсът е намален с 30 мм. Колелата са производство на Hamman – 21-цолови олекотени джанти, обути в гуми с размери 245/30 ZR21 отпред и 345/25 ZR 21 отзад.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...