Smart разработи мини-пикап за Детройт

Main December 8, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 13000 views | no comments

Smart разработи мини-пикап за изложението в Детройт, което ще се състои в самото начало на следващата година от 14 до 22 януари. Прототипът For-us е дълъг 3547 мм, широк е 1506 мм и е висок - 1701 мм. Колесната му база е в размер на 2480 мм. Така моделът е с 852 мм по-дълъг и със 161 мм по-висок от ForTwo, а колесната му база е с 613 мм повече. Дължината на товарния му леген е цели 900 мм.
Двуместният пикап е с електромотор с мощност 55 кВт, енергията идва от комплект литиево-йонни батерии с капацитет 17ь6 кВт/ч. Макс. скорост на автомобила е 120 км/ч. От пролетта на 2012 г. същият агрегат ще бъде използван и за електрическата модификация на Smart ForTwo. Такъв автомобил е способен да ускорява от 0 до 60 км/ч за 5 сек и да изминава без дозареждане до 139 км. Пълното зареждане на батериите му отнема около 8 часа, а с помощта на специалната станция – час. Акумулаторите са от немската компанията Deutsche Accumotive – обща компания на Daimler и Evonik, специализирана в сферата на химическата промишленост.
Засега не е известно дали моделът ще влезе в серийно производство.

 
Keywords:   daimler, smart fortwo
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...