Speed-Press набира стажанти!

Main June 30, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 9930 views | no comments

S Media Team - частна медийна група с дейности издателски бизнес и реклама, радио и телевизионни програми, автомобилна информационна агенция и мрежа от собствени сайтове и присъствие в социалната мрежа Facebook, предлага доброволна програма за стаж в агенция SpeedPress.
Изисквания:- Перфектна езикова култура и грамотност.- Отлично владеене на английски език /друг западен език е предимство/.- Много добра компютърна грамотност.- Отлична ориентация в Интернет информационното пространството и структуриране на съответна тема.- Комбинативност и умение за работа в екип.- Комуникативност.
Основни дейности:- Предлага и разработва материали за автомобилните сайтове и фейсбук страници.- Намира изходни материали, необходими за изготвяне на съответната тема /информация от фирми, други медии, интернет, чужда литература и други източници на информация/;качване на материали, често чрез употреба на съдържателна мениджърска система;- Проверка актуалността на съдържанието;- Наблюдение и пускане на отговори на всички потребители и работа с email запитвания;- Провеждане на разграфени обновления за съществуващи текстове;

Ако проявите интерес, моля, изпратете своето CV, актуална снимка, мотивационно писмо. Ще се разглеждат само кандидатури, отговарящи на тези изисквания. Моля, посочете актуален e-mail адрес и телефон за обратна връзка. Очакваме вашите кандидатури на D.batsanova@smediateam.com и h.dimitrov@smediateam.com.На завършилите програмата се издава сертификат. Стажът не се заплаща.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...