SsangYong Korando фейслифт

Main August 13, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 9385 views | no comments

SsangYong показа фейслифта на Korando. Моделът изглежда по-агресивен от предшественика си, получил е нова броня, ревизирана радиаторна решетка и LED фарове. По отношение на дизайна Korando предлага по-голям заден спойлер и задни светлини с нов дизайн.
По-големи промени има в интериора, който е екипиран с ново табло, ревизирани инструменти и по-модерна информационно-развлекателна система. Интериорът е снабден с по-висококачествени дървени и метални елементи.
Под капака ще се предлагат два 2-литрови варианта на задвижване. Базовият модел ще генерира 150 к.с. и 360 Нм, докато вариантът с по-високото ниво на оборудване ще генерира 181 к.с. И 360 Нм. Според избора на двигател компанията предлага 6-степенна механична трансмисия или автоматична, като опция е достъпна система за задвижване на всички колела.
Моделът вече е достъпен в Корея на цена от 13 995 евро.Видео

 
Keywords:   korando, SsangYong
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...