Subaru Forester STI 2005

Reviews December 27, 2006 | AutoDrum.com A- A+ 3324 views | no comments

Fuji Heavy Industries, Ltd. (FHI), световен производител на транспортни и космически продукти и производител на автомобилите Subaru, обяви премиерата на новото Subaru Forester, версия STI в Япония. Новият модел ще бъде пуснат в продажба в цяла Япония на 6 май 2005 година.

Разработен като „sport utility vehicle” (SUV) с великолепна производителност на пътя, Forester STI версията дебютира за пръв път през февруари 2004 година и оттогава се радва на популярност и доста високо оценяване в Япония. Новото STI включва 2,5 литра, 4-цилиндров, DOHC турбо двигател – хоризонтално напречно разположен боксер двигател, който генерира много конски сили и въртящ момент. Модела е екипиран с 6-степенна ръчна предавателна кутия, 18” джанти и спирачна уредба с висока производителност, включваща в себе си Brembo компоненти. Акцентирано е върху спортния интериор и екстериор, подчертан от новата предна престилка и решетка, спортните седалки, както и минималния клиренс от само 170 мм , с 30 мм по-малко от другите Forester модели.

Forester STI версията е най-новият продукт в гамата на Forester, който бива разработен върху базовия модел на SUV с повишена проходимост, като взима най-доброто и от двата свята. С динамични и стилни екстериорни решения, Forester е високо ценен за неговите отлична производителност, поразителен и безкомпромисен баланс между идеална стабилност и комфорт при движение.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...