Subaru FT-86 с 60 к.с. повече от Toyota FT-86!

Main August 9, 2010 | Speed-Press.com A- A+ 503 views | no comments

Subaru ще пуска собствена версия, вдъхновена от спортното купе - Toyota FT-86 (FR-S). От компанията съобщиха, че двувратото купе ще предлага повече мощност. То ще се задвижва от 2-литров турбо агрегат, взет от WRX STI, който ще произвежда 260 к.с., или с 60 к.с. повече от версията на Toyota. Също така японската компания съобщи, че за пазара в Северна Америка ще предлага нов, по-голям 2,5-литров турбо двигател за WRX и STI. Това поражда възможността този агрегат да се монтира и в спортната версия на Subaru.
Що се отнася до формата на спортния модел, той ще запази силуета на Toyota FT-86, но ще получи по-агресивен аеродинамичен пакет и най-вероятно отвор на предния капак за охлаждане на двигателя.
Според неофициален източник инженерите от Subaru са използвали модифицирана платформа от Legacy и задно окачване от Impreza. Първоначалните тестове вече са започнали и се очаква колата да се появи през 2011 г. на цена не по-малко от 25 000 долара.

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...