Suzuki може да прекрати партньорството с Volkswagen

Main August 19, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 9240 views | no comments

Suzuki и Volkswagen може да преустановят партньорството си. През 2010 г. немският концерн придоби 19,9% от акците на Suzuki и страните се договориха за съвместни действия. Но в крайна сметка се оказа, че нито една от двете компании не е изпълнила нищо от общите договорености.
Suzuki разчиташе да получи достъп до североамериканските заводи на Volkswagen, но до този момент не е получил. Немците пък на свой ред предвиждали появата си на индийския пазар със съдействието на Suzuki, който има своя развита дилърска мрежа в страната, но и това не се е случило.
Сега японската компания може да потърси щастие при италианците. Неотдавна Suzuki постави началото на сътрудничество с концерна Fiat. В рамките на договореностите, постигнати между автомобилните производители, японската компания ще доставя на италианците кросоувъри SX4, които в Европа ще се продават под името FIAT Sedici. Засега е известно, че Suzuki е заинтересована от стабилизиране на това партньорство, но за намеренията на Fiat нищо не е известно.

 
Keywords:   fiat, fiat sedici, suzuki, sx4, volkswagen
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...