Suzuki на Софийското автомобилно изложение

Main June 19, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1121 views | no comments

- Новото SUZUKI SX4 за всеки сезон и всяка ситуация

Новият SX4 представлява едно съвсем различно предложение в категорията на компактните модели, кoето само SUZUKI може да осъществи: с динамичен дизайн и мощност, практичност за всекидневието и възможност да се движи по всякакъв терен. Тези качества придават на новия хечбек характера на спортен кросовер, а това пасва изцяло на SX4, който носи у себе си нови изисквания в своя клас. Интересното е, че този автомобил не замества вече съществуващ модел, а е ново попълнение в широката гама на SUZUKI. За европейския пазар се предлага производството от унгарския и японския завод.

Технология 4 х 4 за 4 сезона
SUZUKI кръстосва гените нa спортните и 4х4 модели в ДНК на SX4, създавайки един нов автомобил с идеалните характеристики на новия хечбек на асфалта и на SUV за трудни терени. Конструкцията на купето показва точно това: способността на SX4 да споделя със своите собственици динамичното шофиране и същевременно да гарантира възможността за бягство извън пътя. Естествено, като всички модели на SUZUKI, SX4 включва в себе си философията Way Of Life за върхово удоволствие при шофиране и ползване на автомобила.

Новият SX4 е проектиран така, че да комбинира особеностите на SUV плюс данните на лек автомобил в динамично и различно купе. Голямото междуосие и голямата следа на автомобила създават чувството за компактност и спортни възможности. А големият клиренс, големият диаметър на гумите и голямото подкалниково пространство гарантират офроуд възможностите на автомобила. Многофункционалният характер на SX4 се потвърждава още повече от наличието на две различни версии Urban Line и Outdoor Line.

Новият SWIFT: пионер на новата ера.....
Новият SWIFT беше показан на Международното автомобилно изложение в Женева през 2005 г. като резултат на усилията на SUZUKI за създаване на нови модели, високо оценени навсякъде по света както от специалистите, така и от клиентите. Изключителният дизайн и технически характеристики позволиха на новия SWIFT да се отличи в своята категория въпреки интензивната конкуренция и да получи десетки национални и международни отличия, например специалната награда при избор на автомобил на годината Most Fun, както и отличието Автомобил на годината на английското списание Car. SWIFT се произвежда в заводите на SUZUKI за европейския пазар в Унгария и Япония, а в Индия и Китай - за местните пазари.

.....А GRAND VITARA - достоен последовател
Вторият световен модел на SUZUKI през 2005 г. е новата GRAND VITARA, която продължи и надмина впечатляващите успехи на своя предшественик. Новата GRAND VITARA се произвежда само в Япония, като нейното производство само за две години надхвърли два пъти това на предшественика й. Важно е да се отбележи, че в България GRAND VITARA получи отличието Автомобил на годината в категория 4 х 4 за 2006 г.

*****
Oснована през 1993 г., Mirkat Ltd. е изключителен вносител и разпространител в България на продуктите на SUZUKI (автомобили, мотоциклети, извънбордови двигатели), на камионите FordCargo, на трактори McCormick и представител на National Alamo. Тя е дъщерна фирма на SFAKIANAKIS GROUР SA, компанията с най-голяма търговска мрежа на гръцкия автомобилен пазар, член на Атинската борса.

 
Keywords:   suzuki, suzuki sx4, way of life
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...