The Revenge of the electric car по кината в САЩ от ноември (видео)

Main October 20, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2935 views | no comments

От 21 октомври по кината в САЩ започват прожекциите на продължението на прословутия филм Who killed the electric car? (Кой уби електромобила). Следващата серия се казва „Отмъщението на електромобила“ (The Revenge of the Electric Car). Тъй като ключова роля в него играе марката Tesla като символ на възхода на тези екологични возила, директорът на компанията Крис Пейн да обрисува безпрецедентен филм за историята на Tesla и растящата роля на новия модел Model S. Преди да тръгне по кината през следващия уикенд той ще бъде показан премиерно в Лос Анджелис от 21 до 23 октомври. Началото ще бъде дадено с така нареченото „Ривейндж парти“. Журналистите ще имат възможност да се запознаят отблизо с триото от предпроизводствени „бета“ версии на модела S., паркирани пред завода на Tesla във Фримонт, Калифорния.
Компанията разкри пред широката публика прототипа Model S Beta на 1 октомври пред 3000 гости, журналисти и собственици на автомобили от марката. Доставките започват от следващата година.
Повече информация за филма можете да видите в официалния му сайт http://www.revengeoftheelectriccar.com/. Дейно участие в него вземат и познати герои от автомобилната индустрия в лицето на Карлос Гон, глава на Renault-Nissan, живата легенда Боб Луц и човек номер едно в Tesla – Илън Мъск.

Видео

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...