Top Gear търси таланти

Main March 29, 2010 | Speed-Press.com A- A+ 756 views | no comments

От утре, 30.03.2010 г., вторник, на пазара в цялата страна е брой 35 на TopGear. Акцент в него е един истински автомобилен кастинг, в който Джеръми и компания изказват откровени мнения за три доста различни нови машини. Кларксън сяда зад волана на автомобила на годината на TopGear – Ferrari 458 Italia, с намерението да я кара „на ръба”, но дали времето ще му позволи? Хамънд пък разсъждава за смисъла на четиривратия Aston Martin Rapide. Дали обаче ще се събере на задната седалка? Джеймс Мей няма такива проблеми в модния Citroen DS3, който изпробва по улиците на Лондон. Ще препоръча ли Капитан Бавен френския мънък пред Mini и FIAT 500?

Екип на TopGear също така пое на епичен тест сред митичните пейзажи на Ирландия с трио супер автомобили – Audi R8 V10, Nissan GT-R и Porsche Turbo. Няма спор, че всички тези коли могат да се движат бързо, но дали въобще ще стигнат до Ирландия, или ще затънат в снега, покрил по това време Англия? Снежен е и уникалният дуел между Митко Илиев с Infiniti EX37 и Петър Попангелов, които се състезаваха в 500-метров слалом на писта в Паничище. Кой ще надделее в битката между 18-цолови гуми с шипове и ски Atomic Race?

Новият брой идва и със сензационната новина, че TopGear вече е част от кервана на Формула 1. E, не точно, но Дан Рийд помогна на отбора на Lotus да сглоби болида си за новия сезон. Все още някой да се чуди защо Lotus се представя толкова зле?

И още – български тестове на Mercedes-Benz E500 Cabriolet AMG, BMW 335i Coupe, FIAT Sedici 1,6 4x4, Ford S-Max 2,0, Infiniti G37S Coupe, както и уникален тест на една голяма машина за събиране на трупи!

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...