TopGear Live от ноември в Лондон и Бирмингам

Main July 22, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6645 views | no comments

През ноември шоуто TopGear Live стартира в Лондон и Бирмингам. В момента се изграждат специални заркити писти в партньорство с Group Lotus Motorsport, създатели на популярната тест писта на TopGear. Трасетата ще бъдат основна атракция на всички нови Top Gear Live събития, които започват да се излъчват от 11 до 13 ноември в Бирмингам и от 24 до 27 ноември в Лондон.
В шоуто ще вземат участие любимците на TG – немската състезателна сензация Сабине Шмиц, Тиф Нийдел и петкратният победител в „24 часа на Льо Ман” Дерек Бел. Организаторите са приготвили дълъг списък с други знаменитости и пилоти, които ще участват в шоуто.
Пистите са кръстени „Docklands GP” и „B20 Raceway”. Те ще включват завоите „Hammerhead” и „Gambon”. Те са конфигурирани така, че да дадат възможност за шофиране във всякакви дисциплини през цялото време на програмата. А тя ще включва дуели, тестове на мощност и опити за най-добро време.
Предвиден е нов елемент в шоуто - „power laps” на Стиг, обиколките ще са предизвикателсто пред водещите Кларксън, Хамънд и Мей. Много звезди ще се борят за най-добро време с колата с най-разумна цена.
Ще има и парад със суперколи, включващ емблематични коли като McLaren MP4-12C, Lamborghini Aventador и Ferrari 599 GTO, както и машини от легендарната група Б и болиди от миналото и настоящето на Формула 1.
Зрителите могат да видят какво ги очаква на www.topgearlive.co.uk.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...