TopGear раздава награди

Main December 22, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4020 views | no comments

Преди дядо ви Коледа да разтовари шейната, BBC TopGear България развързва торбата с наградите - посрещнете неговия педесет и шести брой и TG селекцията на 2011 г.
В последния месец за годината и в броя с януарско клеймо авторите ви срещат с най-доброто автомобилно творчество за изминалата година, плюс личния избор на Джеръми, Хамънд и Мей. И на Стиг.
Освен най-значимите автомобили през годината TG UK избира и най-значимите хора. Ще споменем само един от тях - Дарио Франкити, известен и като „Супер Дарио“, спечелил тазгодишния черен шампионат в IndyCar. Всъщност, не, в TG награждават Дарио Бенуци, тест пилота на Ferrari, който е в Скудерията от има-няма 40 години. Добре де, и двамата отнасят приза „Мъж на годината“. Но не само те! За останалите и техните интересни истории ще прочетете на хартиения носител.
Gear e най-дълбоката торба с награди. С развързването й веднага грейват McLaren MP4-12C и Люис Хамилтън. Британецът ще ви светне за ролята си в изграждането на суперавтомобила, както и за отношението му към Сена. Отношението на TG към RR Evoque се потвърждава още веднъж с разходка до Мароко, а Пол Хоръл прекарва една нощ на палатка до Lamborghini Aventador. Хоръл кара в Австралия, импрегнира черната машина с червен прах и я запознава с местните аборигени. Пат Девру пък отива в Ел Ей, за да се запознае с Леонардо ди Каприо и да си поговорят за Fisker Karma. Актьорът е един от първите притежатели на този изумителен екоавтомобил, за който Джеймс Мей изразява мнение на следващите страници. Дан Рийд явно се оказва най-скромен, защото шофира KIA Picanto по улиците на Сеул, за щастие на Oли Меридж, който получава ключовете от Ferrari FF – Най-добра задница на 2011. Разбирайте го както искате. Ще разберете и кой грабва наградата НЕкола на годината... Има и такава, която далеч не изчерпва Gear-a, просто защото този път рубриката е по-пъстра от всякога.
Новините в началото на списанието също са достатъчно свежи, с интересни возила като VW Cross Coupe и BMW Серия 6 Gran Coupe. Ще се запознаете с и с новия V8 двигател на Bentley Continental, както и за случилото се на тунинг-изложението в Есен. Което е само прелюдия към Планета TopGear и историята за завръщането на „Ледения“ Кими Райконен в F1 и завръщането на Хамънд към една легенда - Lotus Carlton.
Родният TG екип кара Hyundai i40, новата „тройка“ нa BMW, Аstra GTC и Chevy Camaro, а Мат Дейвис изпили гумите на Mercedes-Benz C63 AMG Coupe Black Series. А, пропуснахме да споменем и новата Carrera.
Засега толкова, поне до излизането на броя на 23 декември, петък. И ви пожелаваме приятно четене!


 
Keywords:   bbc, bbc topgear, ferrari
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...