Twingo R.S. се вдъхнови от Red Bull Racing RB7

Main May 23, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 11965 views | no comments

След Clio R.S. на дневен ред дойде Twingo R.S., което също се обогатява с лимитирана серия. В чест на шампионската титла на конструкторите във Формула 1 за миналата година, тя получава разширението Twingo R.S. Red Bull Racing RB7 към името си.
Автомобилът е с шаси Cup, 17-цолови черни джанти, вградена телеметрична система.
Версията ще се предлага в повече от 10 страни – Германия, Австрия, Франция, Белгия/Люксембург, Япония, Унгария, Чехия, Словакия, Полша и Швейцария.
Twingo R.S. Red Bull Racing RB7 е истинска „pocket rocket“ и съчетава високите показатели с ексклузивния външен вид.
Двигателят е 1.6 16V с макс. мощност 133 к.с., възможни при 6750 об/мин, и макс. въртящ момент от 160 Нм при 4400 об/мин.
Клиренсът е понижен с 4 мм спрямо шасито Sport.
Ексклузивността на този автомобил е подчертана от пластинка с надпис „FIA 2011 World Champion“, всяка с индивидуален номер и логото на Renault Sport върху дръжката на скоростния лост.
Twingo R.S. Red Bull Racing RB7 показва опита на Renault във Формула 1 като доставчик на двигатели за отборите Red Bull Racing, Lotus F1 Team, Caterham F1 Team и Williams F1 Team. Много скоро с подобна версия ще се сдобие и Mеgane R.S.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...