Tроен успех за BMW в конкурса Auto Trophy 2011

Main November 24, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5620 views | no comments

Читателите на автомобилното списание Auto Zeitung избраха новото BMW Серия 1 за категоричен победител в компактния клас и отличиха BMW Серия 5 като свой фаворит в горния клас със значителна преднина пред конкурентите. Великолепният резултат за BMW се дооформя не само от множеството класирания в челната тройка, но и от отличаването на марката с Quality Trophy. Тази награда се дава от редакцията на Auto Zeitung съвместно със службата за технически надзор Gesellschaft fur Technische Uberwachung (GTU). На специална церемония в Дюселдорф трофеите за премиум-производителя от Мюнхен бяха получени от председателя на управителния съвет на BMW AG д-р Норберт Райтхофер, Клаус Дрегер, член на управителния съвет, отговарящ за разработките и Иън Робертсън, член на управителния съвет, отговарящ за Продажбите и маркетинг от телевизионната водеща Барбара Шьонебергер и главния редактор на Auto Zeitung Фолкер Кьордт.
Победата в Auto Trophy е второ реномирано отличие за новия BMW Серия 1 само няколко седмици след спечелването на престижния приз на Bild am Sonntag и Auto Bild.
Мощните двигатели с технология BMW TwinPower Turbo и уникалното в компактния клас задно предаване гарантират ненадмината радост от шофирането. В същото време второто поколение на компактния модел се характеризира с оптимизиран комфорт, повече място в интериора и иновативно оборудване. За първото място на новото BMW Серия 1 в компактния клас гласуваха 28,2% от читателите на Auto Zeitung.
С още по категорична преднина и 37% от подадените гласове на върха в горния клас се изкачи BMW Серия 5. По този начин моделът включи и Auto Trophy във внушителната си колекция от отличия. BMW Серия 5 e най-продаваният автомобил в своя сегмент в света. Както седанът, така и версията Туринг са олицетворение на елегантност и спортен дух, съчетани в уникална хармония. Освен това BMW Серия 5 заема лидерска позиция в своя клас и по отношение на ефективността. Допълнителна атрактивност на модела се осигурява и от новите двигатели и богати възможности за допълнително оборудване, които се предлагат от есента на 2011 година.
Това е 24-тото издание на Auto Trophy. В гласуването са участвали повече от 100 000 читатели на Auto Zeitung.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...