Up! с четири врати на пазара от лятото

Main January 24, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2545 views | no comments

Новото компактно семейство на VW порасна с дебюта на серийната версия на up! с четири врати. Продажбите му на европейския пазар започват от лятото, като цената му е само с 475 евро по-висока от тази на варианта с две врати, който вече предизвика голям интерес от страна на купувачите в Германия.
Версията с четири врати е със същите двигатели съответно с мощност 60 к.с. и 75 к.с. Обзавеждането носи емблематичните имена take up!, move up!, high up!, black up!, white up! Размерите също са като на варианта с две врати. Цените му в Германия започват от 10 325 евро, като базовото обзавеждане включва и ESP.
Багажникът е с капацитет от 251 л, като може да бъде увеличен до 951 л със сгънати задни седалки. Задните врати се отварят доста широко, като по този начин осигуряват комфортно влизане. С четири места и същото количество врати, автомобилът предлага също толкова завидно вътрешно пространство както и версията с две врати, която е лидер в сегмента си по този показател. Височината на втория ред седалки вътре е 947 мм, докато отпред е 993 мм.
Опциите са напълно идентични с тези на модела с две врати и включват системи като „спешно спиране в града“ (City Emergency Braking). Моделът up! е първият автомобил в класа си, който може да бъде спрян автоматично от тази функция в притеснителни ситуации при случай, че скоростта е между 5 и 30 км/ч.
По желание купувачите ще могат да поръчват и maps+more – портативна навигационна и инфотеймънт (информационно-развлекателна) система с тъчкскрийн. Включва устройство за хендсфри, информационен дисплей на различни автомобилни параметри и медия плейър. Могат да бъдат добавани и различни индивидуални приложения.

 
Keywords:   volkswagen
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...