Vandenbrink 612 Wagon - Холандците са готови и с Ferrari комби

Main December 29, 2007 | RS-Auto.bg A- A+ 3188 views | no comments

Изглежда, че холандците от Vandenbrink Design продължават да имат идеи за модификации на Ferrari, след като наскоро представиха 599 GTO и 630 GTO, които са вече готови за производство. Освен това от фирмата показаха и компютърни графики на бъдещ кабриолет на компанията от Маранело.

Вероятно последната работа на холандското дизайнерско студио също ще се хареса на италианската фирма за суперспортни автомобили.

От Vandenbrink се допитаха до потребители във форума FerrariChat в търсене на вдъхновение и съвети за комби, базирано на 612, което е и последният им проект. Действително идеята за комби, което да ползва страхотното шаси на 612 и двигател V12, е страхотна, въпреки че изчистените линии на купето са малко променени.

Досега е имало единични комбита на базата на модели Ferrari, които действително са били интересни модели. Затова и вероятно от Vandenbrink ще имат възможността да създадат няколко единични бройки на базата на 612.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...