Venom GT Spyder 2013 топлес

Main December 1, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6580 views | no comments

Hennessey Performance (HPE) ще предложи ултралек суперавтомобил с демонтируем покрив. Така че богаташите могат да почнат да си поръчват 1200-килограмов Venom GT Spyder с макс. мощност 1200 к.с. и средноразположен двигател.
„Версията с твърд покрив Venom GT дава невероятно изживяване зад волана, а без покрив вятърът и ревът на V-образния 8-цилиндров мотор ще засилят усещанията", обещава Дон Голдман, главен изпълнителен директор на компанията.
Тунерите са направили само пет бройки от Venom GT 2013, две от които вече са поръчани въпреки солената цена. Възможностите за избор са - с фиксиран твърд покрив или спайдърът със сгъваем. Базовите цени (ако изобщо можем да говорим за базовост в случая) съответно са 950 000 долара за обикновения GT, и 1,1 млн. в зелено за Venom GT Spyder. Първите доставки ще бъдат факт от лятото на 2012.



Видео

 
Keywords:   spyder, venom, Тунинг
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...