Veyron Vitesse WRC, но не за Световния рали шампионат

Main April 10, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 4765 views | no comments

Вчера Bugatti публикува мистериозен тийъзър под формата на заключена метална порта, с който загатва за идващ нов модел. Луксозната марка, която е част от портфолиото на гиганта Volkswagen Group пази пълно радио-мълчание относно новото чудо. Но подобни рекламни загадки се пускат непосредствено преди голяма премиера. Като имаме предвид, че началото на салона в Шанхай приближава със страшна сила, и Китай е един от най-големите потребители на луксозни стоки, картинката се изяснява.
Освен това в китайска социален сайт бяха публикувани четири изображения с ниска резолюция. Така се заговори за Veyron Vitesse WRC. Не си мислете, че става въпрос за версия за Световния рали шампионат, а за нов кабриолет с наклонност към световни рекорди (World Record Convertible). Твърде малко се знае още за тази кола, но на ушенце ще ви кажем, че вече се е доказала с 407,16 км/ч на тестовата писта на Volkswagen в Германия (Ehra-Lessien).
Кабриото е вълнуващо съчетание от черно и оранжево и изглежда нагласено с подходящ аеродинамичен пакет.
Засега няма официална информация, но подочухме, че Vitesse WRC ще е обзаведен с доработена версия на познатия ни 8,0-литров двигател с конфигурация W16 и 1200 к.с.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...