Vilner преработи интериора на Infiniti EX37

Main January 13, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2700 views | no comments

Студио Vilner ни пренася в друго измерение с поръчковия интериор на Infiniti EX37. В направата на луксозния интериор се използват внимателно подбрани висококачествени, скъпи и непопулярни материи.
Седалките, вратите, долната част и козирката на таблото, сенниците и скоростния лост са облечени с анилинова кожа - несравнимо мека и приятна на допир. Материалът е фин и естествен, без химична обработка и багрене. Дизайнът на седалките е нестандартен и разчупен. В горната си част лентите от анилинова кожа образуват овали, а средната и долната част са вертикални и по-широки. Акцент са гравираните с логото нa Vilner, асиметрично разположени ленти от същия материал, които кореспондират с маншона на скоростния лост, който също е гравиран. По време на експлоатация кожата получава красива патина, която добавя Old School (старата школа) характер на интериора. Шевът е едър и светъл.
Таванът и конзолата на волана са изработени от тъмен висококачествен набук - Аmaretta с изпъкващи детайли от фини ленти VideoFlex Film Extra. Дори огледалото за обратно виждане е облечено в Аmaretta.
Воланът е ръчно модифициран и облечен във висококачествена напа за по-голямо удобство, ергономичност и по-агресивна визия според стила на собственика.
Луксозният вид се допълва от хромираните части на волана, бутоните за управление на седалките, дръжките на тавана, предпазителите на говорителите във вратите и плафона.
Аудио системата, която спечели първо място на EMMA Balkan Sound & Tuning 2011 в клас Advanced 7 channels се състои от оригинален Infiniti плейър, процесор AudiSon и Ground Zero усилвател и говорители.
Купето на автомобила е допълнително обезшумено за допълване на цялостния комфорт на пасажерите и перфектния саунд.


 
Keywords:   old school, Тунинг
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...