Vilner придаде още енергия и стил на BMW F10

Main March 1, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 9205 views | no comments

Vilner пипна BMW F10. Резултатът е съвършени форми, дизайн и технически характеристики. Интериорът е стананал по-интересен и по-функционален. Истината е, че ако искаш индивидуалност, енергията ти да се слива с енергията на колата, фабричните автомобили не могат да отговорят на това.
Известният български футболист от ЦСКА Костадин Стоянов харесва колата си, но иска нещо повече. Мечтата му е бял интериор и изразена индивидуалност, която да отговаря на неговата. Футболистът се доверява на студио Vilner. Професионалните тунери преработват интериора, използвайки бяла естествена кожа за седалките, корите и долната част на таблото и черна алкантара за тавана и вътрешната част на седалките. Лайтмотивът е червена линия, която присъства на ключови места в купето и акцентира в скоростния лост и волана. В крайна сметка интериорът е придобил вид, доближаващ се до този в концептуалните автомобили.

 
Keywords:   bmw, bmw f10, Тунинг
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...