Vilner трансформира Bentley Continental

Main December 14, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 7625 views | no comments

Българското тунер ателие Vilner този път се зае с предизвикателството да преобрази и да направи Bentley Continental още по-поръчков и луксозен, доколкото това е възможно.
По традиция професионалистите са пипнали интериора, за да му придадат по-съвременен вид и да подчертаят спортния характер на модела. За целта те щедро са си послужили с кафява кожа и алкантара.
Обърнато е огромно внимание на дребните неща. Например воланът и секцията, където се прибира въздушната възгланица са придобили още по-спортни очертания. Средната част на седалките и тавана са оформени като диаманти.
Дървените детайли са покрити с кафяв пиано лак и за да придобият още по-индивидуален характер са добавени светвло кафеви и бели надлъжни ивици. Променен е и дизайнът на циферблатите на уредите от бордовото табло.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...