Vilner ъпгрейдна интериора на Mercedes-Benz SL

Main April 1, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 4885 views | no comments

Когато става дума за интериора, българските тунинг специалисти Vilner са сред тези, които винаги правят най-доброто. Този път те работиха върху емблематичния модел на Mercedes-Benz SL и го направиха още по-изключителен от преди.
Vilner показва, че това е един от най-смелите проекти. Причината се крие във факта, че са използвани пет различни материала, които са внимателно подбрани в една тоналност. Така показват, че с използването на няколко ексклузивни материала и екзотична кожа в един проект крайният резултат може да не изглежда кичозно.
Като цяло стелките, таванът, кожата, предпазните колани и пластмасовите елементи в оригиналния Mercedes-Benz са в сиво и се комбинират с кафяви дървени апликации.
За да се повиши неповторимото усещане, което колата оставя на пътниците, Vilner решава да използва в този проект кожа Nappa с античен ефект, кожа от крокодил и кафява Alcantara, съшити с контрастни шевове.
Воланът е модифициран, като му е придаден по-агресивен вид и ергономичност за по-добър захват. Таванът от друга страна, както и огледалото за обратно виждане и всички пластмасови елементи на седалките и праговете, са облечени в Alcantara.
Мокетът и стелките са сменени с кафяво-сив меланж. Нещо много впечатляващо в този проект е, че всички дървени апликации, някои от пластмасовите елементи и скоростният лост са рисувани на ръка, за да им се придаде вид на патинирала стомана.
Аудио системата е изцяло подменена с компоненти на DLS източника подменен с мултимедия на PIONEЕR, добавени са два усилвателя и нов субуфер. В допълнение, интериорът е безшумен, което допринася за по-голям комфорт и укротяване дори на минималните вибрации в купето. В заключение, на вратите са вградени лазери, които проектират логото на Vilner.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...