Volkswagen показа Golf GTD

Main March 27, 2009 | Auto-Press.net A- A+ 2095 views | no comments

-5.3 литра разход на гориво, 222 км/ч

По време на международното изложение в Лайпциг (28 март- 5 април), на щанда на Volkswagen ще се състои световната премиера на версията GTD на новото поколение на модела Golf.

Новият Volkswagen Golf GTD идва с двулитров задвижващ агрегат, максималната мощност на който е 125 кВт или 170 конски сили. Максималният въртящ момент на двигателя от 350 Нм е на разположение на водача в диапазона от 1750 до 2500/мин.

Новият Golf GTD ще се предлага с избор между шестстепенна механична и шестстепенна роботизирана DSG трансмисия. В зависимост от избора, който ще направят бъдещите собственици на модела, той ще гарантира съответно 5.3 и 5.6 литра разход на гориво, максимална скорост на движение от 222 км/ч и 220 км/ч, и ускорение от 0 до 100 км/ч за 8.1 и отново 8.1 секунди.

В стандартната екипировка на Volkswagen Golf GTD са включени специални интериорни акценти, седем предпазни въздушни възглавници, климатична инсталация Climatronic, фарове за мъгла с хромирани рингове, електронна стабилизираща програма и др.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...