Volkswagen Passat R36

Main November 24, 2006 | Auto-Press.net A- A+ 1177 views | no comments

Публичната премиера на Volkswagen Passat R36 ще се състои на 30 ноември, по време на специализираното автомобилно изложение в Есен. Моделът ще се присъедини към другата R-ка в моделната линия на германската марка- Golf R32, и ще може да се похвали, като най- бързото предложение в гамата на Passat.

VW Passat R36 е оборудван с 3.6 литров, V- образен, шестцилиндров двигател, който е в състояние да развие максимална мощност от 300 конски сили. Той е комбиниран с DSG шестстепенна предавателна кутия. Тази комбинация е основната причина автомобилът да бъде в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 5.6 секунди (5.8 секунди при версията комби). Максималната скорост на движение на двата амтомобила е електронно ограничена на 250 км/ч. Фактор, разбира се, е и 4Motion системата за задвижване на четирите колела.

В стандартното оборудване на Passat R36 са включени спирачна антиблокираща система, електронна стабилизираща програма, ксенонови светлини, двузонална климатична инсталация, отопляеми седалки и предно стъкло, шест предпазни въздушни възглавници и много други. Сериозни промени са нанесени по дизайна на екстериора и интериора на автомобила. Основни акценти са големите предни въздухозаборници, двойката хромирани изпускателни тръби и осемнадесетцоловите джанти с гуми 235/40.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...