Volkswagen обнови Passat CC

Main November 3, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5885 views | no comments

Volkswagen подложи на рестайлинг купето с четири врати Passat CC. Световната му премиера ще се състои на изложението в Лос Анджелис (18 - 27 ноeмври). Автомобилът е с променен дизайн, който се придържа към стила на седмото поколение на Passat и фейслифта на Phaeton. Леко е модернизиран и интериорът му, а стандартното обзавеждане е станало още по-богато. В списъка на опциите вече влизат и предупреждение за „мъртва точка" и за неволно пресичане на осевата линия на пътя, масажиращи предни седалки и др.
На европейския пазар обновеният VW Passat CC ще дебютира с три бензинови двигателя с обеми 1,8 л, 2,0 л и 3,6 л, и с макс. мощност съответно 160, 210 и 300 к.с. За първите два с преселективната предавателна кутия с двоен съединител и ще бъде предлагана само като опция. В най-мощната версия обаче тази трансмисия ще върви в комплект с четири задвижващи колела и ще бъде част от базовото обзавеждане. Дизеловите мотори съответно ще бъдат с мощност 140 к.с. и 170 к.с.
Продажбите на обновения VW Passat CC в Германия започват от февруари 2012 г. По-късно моделът ще се появи и в шоурумовете на марката в европейските страни, както в САЩ, Русия и Китай.

 
Keywords:   passat, volkswagen, VW Passat
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...