VOLVO НА АВТОСАЛОН ПЛОВДИВ 2007

Main September 26, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1253 views | no comments

Изцяло новото VOLVO XC70
Потомъкът на емблематичния кросоувър Volvo XC70 е с по-усъвършенстван външен вид, но все още готов за смели приключения. Разковничето на успеха на изцяло новото Volvo XC70 е в по-елегантната му външност и подобрените му способности да се справя като отличник в трудни ситуации. Благодарение на високия клиренс, задвижването на 4-те колела и Системата за контрол при спускане HDC шведкият кросовър гарантира автомобилен адреналин извън пътя. Спортната му външност не е довела до загуба на функционалност, а точно обратното – то е още по-удобно и практично от своя предшественик.

Новото VOLVO S40
Новото Volvo S40 печели симпатии още от пръв поглед. То е един изтънчен и изискан, но носещ полъха на свежестта автомобил. Новият модел бе представен в през април и прави впечатление с още по-динамична външност и повече и по-практични решения за съхранение на багаж. Предницата на този модерен компактен седан е станала по-ниска, с по-широка стойка, а обновената решетка с уголемен железен знак, новите фарове и по-ниският въздухозаборник придават по-спортна външност на модела. Задницата е освежена с по-тесни светлини и нова броня. Багажното пространство е по-голямо, оптимизирано и с повишена функционалност.

Вече превърналата се в икона ултра тънка централна конзола се предлага в допълнителни декоративни версии, като например тази с елементи от Северен дъб, а десенът вече е елегантно продължен чак до задната седалка.

Автомобилът разполага с ускоряваща пулса аудио-система с усилвател Alpine, Dolby® Pro Logic II Surround и високоговорители Dynaudio. А за ускорението на скоростта ще се погрижи богатата гама от високотехнологични екологични двигатели, между които ултра мощният бензинов T5 с 230 к.с. и икономичния 1.6-литров дизел с 109 к.с. и едва 4.9 л/100 км среден разход на гориво.

VOLVO C30
С компактния хечбек шведският автомобилен концерн за първи път стъпи в сегмента на компактните автомобили. Забележителният дизайн на Volvo C30 не е единственото, което се забелязва. Макар и компактно, то без проблем побира четирима възрастни, като им оставя достатъчно простор за комфортно пътуване.

И тъй като това е едно истинско Volvo, макар и в умален размер, то притежава всички системи за безопасност, стандартно вградени в себе си. Като опция се предлага революционната иновация от Volvo – системата BLIS, която наблюдава мъртвата точка на автомобила и алармира, щом в нея навлезе друг обект.
Изключително богатата гама от вдигатели осигурява мощност от 100 до 230 к.с. – модерни, екологични, гарантиращи автомобилен адреналин.

VOLVO C70
Той е първият купе/кабриолет в премиум сегмента, който разполага едновременно с подвижен твърд покрив и с места за 4 души. Неговата трансформация става реалност, благодарение на високотехнологичния покрив от 3 части, разработен съвместно с именитото дизайнерско студио Pininfarina. За по-малко от 30 секунди Volvo C70 се превръща от елегантно купе в секси кабриолет.

Редица нововъведения, някои от които се срещат за пръв път на пазара на автомобилите тип кабриолет, ви карат да се чувствате сигурни като в майчина прегръдка. Уникална, например, е монтираната във вратите Въздушна завеса (IC), която в случай на активиране се издува нагоре.

Удоволствието от управлението на това бижу е гарантирано от двигателите, достойни и за най-капризните автомобилни фенове. Насладете се на 230 к.с. с високотехнологичния Т5 двигател или пък покажете своята грижа за околната среда като изберете 180-те к.с. на дизеловия екологичeн D5. Вие решавате!

VOLVO XC90
Откакто Volvo XC90 се появи на SUV сцената с цял набор от иновации, сегментът бе поставен в едно съвсем ново измерение. Функционалността на 7-те места, изключителното пътно поведение, уникалната система против преобръщане и иновациите за сигурност направиха XC90 световен бестселър.

Volvo XC90 се предлага с три разновидности главозамайващи двигатели - невероятно мощния бензинов осемцилиндров V8 с 315 к.с., 3.2-литровия, шестцилиндров двигател, предоставящ впечатляващите 238 к.с. и високотехнологичния дизелов D5 двигател с 185 к.с.

VOLVO S80
Новото Volvo S80 неслучайно е флагман на Volvo. Стил­на, изпълнена с финес, изу­ми­тел­на - ли­му­зи­ната на Volvo е въплъщение на автентичния скан­ди­нав­ски аристократизъм. Изтънченият лукс, високите тех­но­ло­гии и удо­волс­твието от уп­рав­ле­ние­то са градивните елементи на Volvo S80.

Способностите на този аристократ са близки до феноменалното. Особено когато става дума за безопасност. Революционният персонален комуникатор (РСС) ви дава възможност за връзка с автомобила ви по всяко време и на всяко място. А системите BLIS (Blind Spot Information System – Система за покриване на мъртвата точка), WHIPS (Система за защита при камшичен удар), SIPS (Система за защита при страничен удар), Park Assist камерата, системата против приплъзване и пробоксуване DSTC, както и Адаптивният автопилот правят уникално спокойно и сигурно времето, прекарано в лимузината на шведския бранд.

На щанда на Volvo на автомобилното изложение в Пловдив със сигурност ще има за всекиго по нещо. Разбира се, освен автомобилни новости и вълнуващи премиери сме осигурили и неустоими предложения за покупка. Елате на щанда на Volvo и попитайте за нашите специални условия.

 
Keywords:   hdc, volvo, Volvo S40, volvo xc70
 

Images Gallery


 

Audi RS 6 Avant 2008
September 25, 2007
 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...