Volvo S60 от HEICO SPORTIV

Main August 26, 2010 | Auto-Press.net A- A+ 1773 views | no comments

Специалистът в областта на доработката на автомобили Volvo- HEICO SPORTIV, демонстрира програмата си за новото S60. От компанията определят флагмана, като "секси, и въпреки това или поради това, са създали аеродинамичен пакет, който моментално грабва погледа. Допълнителният преден спойлер на HEICO SPORTIV се монтира директно за бронята и се слева с общия пейзаж. В задната част на автомобила е добавена нова престилка с оформен, по-скоро стилен, отколкото функционален, дифузьор.

В резултат на преработеният електронен управляващ блок на двигателя, двулитровата версия на Volvo S60 гарантира 47 конски сили по-висока максимална мощност, както и с 50 Нм по-висок максимален въртящ момент. S60 T6 идва с увеличена до 330 конски сили максимална мощност и 460 Нм максимален въртящ момент. Тази модификация е в съсотяни да се ускори от 0 до 100 км/ч за 5.8 секунди (6.5 секунди при стандартнвата версия). Максималната скорост на движение си остава електронно ограничена на 250 км/ч.

За "десерт, от HEICO SPORTIV са подготвили и корекции по окачването, 18- и 20-цолови джанти и няколко стилни алуминиеви акценти за интериора.

 
 

Images Gallery


 

SLS AMG от Brabus SLS AMG от Brabus
August 26, 2010
 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...