Volvo S60 ще има дълга база за Китай

Main May 18, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 6675 views | no comments

Volvo разработва новия S60 върху дълга база, предават китайските медии. Предназначеният за Китай автомобил, както се очакваше, ще получи наименованието S60L. По непотвърдени данни производството на новия модел ще стартира още в края на тази година. Ще бъде сглобяван в завода в Ченду, Югозападен Китай.
В днешно време на китайския пазар може да бъде закупено Volvo S60 със стандартни габарити от Холандия. Заради вносните такси моделът се явява прекалено скъп за местните клиенти: от 34 900 евро за версията с 1,6-литров двигател и от 37 400 евро при избора на 2,0-литров агрегат.
Известно е, че моделът S80L, също построен на дълга база, вече е в производството в Китай, но до момента няма особено висок интерес от страна на клиентите: в този сегмент имат лидерска позиция Audi A6L, BMW 5L и Mercedes-Benz E-класа L.


 
Keywords:   bmw, mercedes benz, volvo, volvo s60
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...