Volvo - Няма да участва на автошоуто в Токио

Main January 19, 2009 | RS-Auto.bg A- A+ 1228 views | no comments

Японската асоциация на автомобилните производител тепърва предстои да реши дали ще има или не автомобилно изложение в Токио тази година. По принцип то би трябвало да се проведе идния октомври, но серия автомобилни компании вече потвърдиха, че няма да участват, с което бъдещето на шоуто изглежда все по-несигурно. Голямата тройка от Детройт вече съобщи за плановете си да не присъства на събитието, а сега същото каза и Volvo.

„Ние оценихме нашето участие по време на автомобилните изложения през 2009 година, за да видим как можем оптимално да се възползваме от ресурсите си. В следствие на това тази година решихме да не участваме в Токио” – каза пред Automotive News говорителката на Volvo, Мария Бохлин.

Окончателното решение за провеждането на автомобилното изложение ще бъде направено в началото на следващия месец, каза изпълнителният директор на Японската асоциация на автомобилните производители, Тошихиро Иватаке. Той също така разкрива, че ако шоуто бъде отменено, то няма да присъства в календара на автомобилните изложения до 2011 година, тъй като вече има споразумения с други страни.

До този момент всички големи немски и японски автомобилни производители са се регистрирали за шоуто.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...