Volvo със специална полицейска версия на новото V70

Main August 15, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1132 views | no comments

По време на започналата вчера специализирана полицейска среща в Роутън, Великобритания, Volvo представи специална модификация на новото си V70. Мероприятието даде възможност на властите, а и на посетилите да се запознаят с автомобила преди той да бъде пуснат в производство през ноември месец.

Volvo може да се похвали с 40 годишно успешно сътрудничество с полицейски власти. Новата версия на V70 ще засили още повече позициите на марката, като един от основните доставчици на специализирани автомобили. Представеният автомобил предлага по- голяма товароносимост, повече пространство и по- добра маневреност в сравнение със своя сериен вариант.

Полицейското Volvo V70 може да "превозва до 724 килограма при 539 килограма в стандартната версия с D5 двигател. Освен това самото товарно простраство е по- голямо, а в пода са оформени допълнителни чекмеджета. В резултат на нанесените конструкционни промени, пространството за обръщането на автомобила на 180 градуса е намалено от 11.9 на 11.2 метра.

 
Keywords:   gamma, hyundai, volvo, volvo v70
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...