www.Nissan.bg спечели престижния конкурс „Български награди за уеб”

Main June 27, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2720 views | no comments

Сайтът на българското подразделение на Nissan спечели първо място в престижния конкурс „Български награди за Уеб” - http://webawards.bg. В категорията „Автомобили” www.nissan.bg събра най-много гласове сред конкуренцията.
Конкурсът протече в две части. Предварително класиране и оценяване на всички участници в категорията и номиниране на финалисти и финално класиране, където номинираните сайтове бяха представени пред журито за финални оценки. Сайтът www.nissan.bg стана лидер и в двата кръга на конкурса. Наградите бяха връчени на 23 юни 2011 на церемония в хотел „Арена Ди Сердика”.
Конкурсът „Български награди за уеб” се организира за трета поредна година от „Българска уеб асоциация” (BWA). Той е разделен на 3 части: браншови награди, медийни награди и професионални награди, като във всяка част има отделни под-категории. Повече подробности можете да откриете на http://webawards.bg/.

 
Keywords:   nissan, webawards, www nissan
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...