Yachting and Lifestyle известява лодките на годината

Main February 27, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 5785 views | no comments

Първият за годината брой на луксозното издание Yachting and Lifestyle идва на пазара и бърза да обяви победителките в европейския конкурс „Яхта на годината“. На страниците на списанието ще откриете последните новости от света на ветрилата и аквамоторните спортове, както и свежите попълнения в гамата на световните производители. Всички тези лодки са представени на изложението в Дюселдорф
В „На хоризонта“ ще узнаете какви са бъдещите проекти на Benetti под формата на нови концепции, а рубриката „Навигатор“ ви среща с най-новите лодки на пазара - Jeanneau Sun Odyssey 509, Lagoon 39, Strider 22, Dehler 38, Velasco 43 и Beneteau Oceanis 38.
Редакторите споделят на какво да обърнем внимание, ако пътуваме през Чили и Аржентина, или на какви наслади да се отдадем, когато сме на ски ваканция в Санкт Мориц.
В броя още ще откриете редица „мъжки играчки“ под формата на луксозни часовници и автомобили, шопинг за дами и господа и ценови листи на яхтите на българския пазар.
И още:Jeanneau Sun Odyssey 509: Модерна класика на 50 фута 26Lagoon 39: Малкият голям катамаран 30Strider 22: RIB на степен МЕГА 34Dehler 38: Две души в един корпус 36Velasco 43: Европейка на годината 40Beneteau Oceanis 38: По мярка

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...