Yaris Hybrid официално у нас

Main July 12, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3720 views | no comments

Toyota стартира официално продажбите на новия Yaris Hybrid в България. Първият пълен хибрид от компактния градски клас използва 1,5-литров бензинов агрегат, който е с 16,5 кг по-лек от 1,8-литровия двигател при Prius и Auris Hybrid. Системата се комбинира с автоматична E-CVT трансмисия, благодарение на която комбинираният разход на гориво е само 3,5 л/ 100 км. Вредните емисии също са редуцирани и вече не надвишават 79 г/км CO2. Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 11,8 сек, а максималната скорост достига 165 км/ч.
Клиентите ще могат да се възползват от безплатно техническо обслужване за 5 години или 100 000 км за всички хибридни модели на Toyota, както и от иновативна лизингова програма Toyota Hybrid Optimal Leasing с ниска фиксирана лихва за целия срок, който е до 6 години.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...