АвтоВАЗ стартира продажбите на Lada Kalina Sport 1.4

Main July 11, 2008 | Auto-Press.net A- A+ 3340 views | no comments

Автомобилът успешно е преминал сертификация и може да се кара спокойно по пътищата. "Горещата" Калина има ново окачване с подобрени характеристики, оригинален интериор, предни анатомични седалки, изменени светлини, спойлер на задната врата, приборно табло с бели скали, оригинален спортен волан и оригинални брони.

В оборудването влизат още климатик и други опции, които са по принцип за варианта Lada Kalina Лукс. Препоръчаната цена на дребно на колата в Русия е 312 255 рубли. До края на 2008-а година е планирано производството на минимум 2 500 коли.

Автомобилът има форсиран двигател 1,6 литра с мощност от 125 к.с., променено предавателно съотношение на волана от 4 на 2,7 оборота. Масата на колата е 1050 кг, полезният товар 475 кг., обемът на багажника е 235 л, максималната скорост е 195 км/ч, ускоряването от 0 до 100 км/ч е за 9,5 сек., гумите са с размер 195/55-R15, а двигателят покрива изискванията на стандарта EURO-4.

 
Keywords:   euro 4, lada kalina, quot
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...