Автомобилен салон Ню Йорк 2007: Световен дебют за Honda S2000 CR

Main April 5, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 2665 views | no comments

Стил и динамика демонстрира новият прототип на Honda- S2000 CR, който дебютира по време на автомобилното изложение в Ню Йорк. Потентната модификация на класическия за марката модел ще се предлага като изцяло ново ниво на изпълнение за S2000. Продажбите ще започнат през есента на настоящата година.

От Honda заявяват, че S2000 CR е още по- стегнат, по- динамичен и по- агресивен от стандартния модел. Автомобилът е оптимизиран не толкова за ежедневна употреба, а по- скоро за миговете удоволствие, които ви очакват, когато стъпите на състезателната писта.

Един от основните акценти при Honda S2000 CR е алуминиевият твърд таван, който е заменил познатия текстилен. За да несе отвличате излишно, климатичната инсталация и аудиосистемата със CD плейър се предлагат като допълнително оборудване. За сметка на това, в стандартната екипировка на S2000 CR ще бъдат включени седемнадасетцолови алуминиеви джанти и спирачна антиблокираща система със стабилизираща програма.

Двигателят на S2000 CR е 2.2 литров, четирицилиндров, с максимална мощност от 237 конски сили при 7 800/мин. Предавателната кутия на автомобила е шестстепенна механична.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...