„Автомобилен салон София 2011“ започва от 11 юни

Main May 11, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3775 views | no comments

За двадесети път най-престижният автомобилен форум в страната, който тази година е включен в календара на OICA – (Международната организация на автомобилните производители), ще се проведе от 11 до 19 юни в столичния „Интер Експо Център“.
Редица експонати ще бъдат показани за първи път в България, а любителите на моторните спортове ще могат да се докоснат до експонати, участвали в автомобилни състезания. Болидът, с който миналата година Peugeot атакува „24 часа на Льо Ман“, а в началото на май спечели двойна победа в надпреварата „1000 км на Спа“ в Белгия - 908 HDI FAP.
Този болид ще е специална атракция за посетителите, които ще могат да видят и концептуалните модели Mercedes-Benz F800 и Ford Vertek.
Тази година Mercedes-Benz чества 125 години и този уникален юбилей ще бъде отпразнуван със страхотна ретро колекция, на която ще може да видите емблематични за марката модели от славната й история.
Организаторите са подготвили атракции, забавления и приятни награди и изненади за посетителите. По традиция най-голеямият късметлия ще спечели автомобил по избор.
На софийския форум официално ще бъде представена китайската марка Great Wall, която ще покаже две предпремиери и три премиери. Това е компанията, която заедно с „Литекс Моторс“, стартира асемблиране на автомобили Great Wall близо до Ловеч и към края на тази година ще се появят първите екземпляри, сглобени на родна територия.
Близо 30 автомобилни марки ще представят над 50 новости и български премиери в „Интер Експо Център“. Скутерите и мотоциклетите също заемат подобаващо място на изложението. Запазено място в изложението имат и производителите и търговците на гаражно оборудване, резервни части, гуми, масла, автоаксесоари, охранителни системи, кар – аудио системи, а така също лизингови компании, банки, застрахователи и други.
Един от посетителите на „Автомобилен салон София 2011“ има шанс да стане щастливият собственик на автомобил по избор чрез жребий. Организаторите са предвидили и редица други награди като карти за гориво, масла и застраховки.
На разположение на посетителите за бързо и комфортно придвижване ще бъдат безплатни маршрутки от стадион „Васил Левски” до Автомобилен салон София.
От 11 до 19 юни Автомобилен салон София е отворен за посетители от 10.00 до 20.00 часа. Припомняме, че цената на редовния билет е 6 лв., а за пенсионери и учащи – 3 лв. Деца до 7-годишна възраст влизат безплатно.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...