Автомотор Корпорация на Автомобилен салон София 2007

Main June 13, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1223 views | no comments

По време на Автомобилен Салон София 2007, Автомотор Корпорация АД, официален вносител на марката Citroen за България представя девет модела от гамата си леки автомобили на обща площ от 350 кв.м., с щанд в зала 1. Щандът е специално изграден за изложението в София от френската фирма NGC и е съобразен с последните тенденции на Ситроен за представяне на марката пред широката публика. Цветовете са черно, червено и бяло, в съответствие с тези на щандовете на Ситроен по света.

Основната атракция на щанда е премиерата на спортния автомобил Citroen C4 WRC, модел като този на трикратния световен шампион Себастиян Льоб, с който той се бори за титлата в Световния Рали Шампионат през 2007г.

Премиера на автосалона е Ситроен C4 Picasso 5 места, който идва в страната само два месеца след световния му дебют в Женева. Нов модел за България е C4 Grand Picasso 7 места, който вече завладява многобройни български клиенти.

На щанда на Ситроен ще бъдат представени и автомобилите от специалните серии ICY и MELODY:

Специалната серия ICY включва моделите С1, С2, С3 и Берлинго (последния няма да е изложен на салона). За всички тях се предлага безплатен климатик и пакетни цени, включващи различни безплатни опции и оборудване.
Специалната серия MELODY се отнася за ограничено количество бройки от хитовия модел на марката - Ситроен С4, при който клиентите се възползват от невероятните пакетни цени и безплатно радио CD или радио CD MP3.

Луксозните лимузини от гамата на Citroen - Citroen С5 и Citroen С6, Автомотор Корпорация ще представи на Автосалона при изключителни цени и условия на продажба, както и подарък разширена 3 годишна гаранция и 3 години безплатна поддръжка (или 100000 км).

При модела С5, Автомотор Корпорация предлага допълнителна отстъпка от 4000 лв, а при модела С6 - нови специални цени, както и новия двигател 2.2 HDi 173 FAP с механична шестстепенна скоростна кутия в ниво 2 с цена от 84 995 лв. с ДДС.

Новият двигател 2.2 HDi 173к.с. с шестстепенна автоматична скоростна кутия (BVM6) и Филтър за твърди частици (FAP), при който са приложени многобройни иновативни решения ще бъде технологичната новост на щанда. Той ще се предлага при лимузините С5 и С6.

НОВИ СПЕЦИАЛНИ ЛИЗИНГОВИ УСЛОВИЯ
Автомотор Корпорация предлага изключително изгоден собствен финансов лизинг с максимален срок до 5 години и с минимална първоначална вноска от 10%.
Финансовият лизинг се предлага в 3 варианта:
- лизинг без авансово плащане на ДДС, при който Автомотор Корпорация финансира цялото ДДС на автомобила, а клиентите го изплащат във всяка месечна вноска;
- лизинг с авансово плащане на ДДС;
- лизинг с остатъчна стойност и опция за обратно изкупуване, при който клиентът има възможност или да придобие автомобила след изплащане на остатъчната стойност.


АКЦИЯ БЕЗОПАСНОСТ НА ПЪТЯ СЪВМЕСТНО С КАТ
"Автомотор Корпорация по традиция и тази година съдейства активно за издаването на специална дипляна "Запази детето на пътя. Тези дипляни ще се раздават по време на Автосалона и ще достигнат до хиляди деца, родители и шофьори в София, Пловдив и цялата страна в началото на лятната ваканция. В тях са описани най-характерните ситуации на пътни злополуки и как да се предпазим от тях. Полезни практически препоръки са дадени на шофьорите затова как да предвиждат и да реагират на рисковото поведение на децата.

АВТОМОБИЛЕН СПОРТ БЪЛГАРИЯ
Автомотор Корпорация стана съпричастен със спортния дух на отбора на Черна Котка – Рали тим. Екипът Георги Янакиев / Петър Сивов ще се състезава през сезон 2007 на пистовия шампионат, както и в няколко състезания на рали шампионата със Citroen C2 Super 1600 Evolution 2007 с двигател с мощност 240к.с., автомобил постигнал множество победи в рали състезанията по света.
Тренировачен автомобил на отбора ще бъде специално тунингована заводска версия на С4 купе с двигател 2.0HDi, предоставен от Автомотор Корпорация.

НАГРАДИ
Традиционно Автомотор Корпорация участва в анкетната карта за посетителите на Автосалона, в която всеки от тях може да избере автомобил, който би искал да притежава. В края на салона, най-големия късметлия може да стане собственик на луксозната версия на Ситроен С4 Exclusive с двигател 2.0i 143к.с.

 
Keywords:   Citroen C4, melody, picasso
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...