Автосалон Женева 2011: 888 “кончета” от NOVITEC ROSSO

Main March 14, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2238 views | no comments

По време на международното изложение в Женева, специалистът в областта на доработката на автомобили Ferrari- NOVITEC ROSSO, представи новата си програма за модела 599 GTO на легендарната италианска марка. Основните новости при новия продукт са свързани с олекотяването на конструкцията, както и с увеличаването на максималната мощност.

Доработеното 599 GTO е един от най-мощните суперспортни автомобили, които някога са се появявали на бял свят. Максималната мощност на двигателя на колата е увеличена от "стандартните 670 на 888 конски сили при 8400/мин. Максималният въртящ момент на задвижващия агрегат е увеличен с 242 Нм до 862 Нм при 6600/мин.

Новото творение на NOVITEC ROSSO е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 3.2 секунди, 200 км/ч се достигат за 9.1 секунди, а максималната скорст на движение е над 340 км/ч.

 
Keywords:   ferrari, novitec rosso
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...