Автосалон Женева 2011: Lamborghini Aventador LP 700-4 е широко 2.26 метра

Main March 1, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 6420 views | no comments

Дългото и мъчително чакане приключи. Lamborghini разпространи първата официална информация и снимки на изцяло новото си моделно попълнение Aventador LP 700-4, който отбелязва световната си премиера на салона в Женева днес.

От Lamborghini обещават, че новият Aventador LP 700-4, който ще достигне до гордите си собственици през лятото на тази година, е един от най- впечатляващите, в техническо и дизайн отношение, модели, които компанията някога е създавала. Монококът на автомобила е направен от въглеродни нишки, за задвижването му се грижи дванадесетцилиндров двигател със 700 консик сили, предавателната кутия е роботизирана, с изключително кратко време между превключванията на отделните скорости.

Тежащото 1575 килограма Lamborghini Aventador LP 700-4 идва с 6.5 литров, V12 мотор, който генерира максимална мощност от 515 кВт или 700 конски сили, а максималният въртящ момент е 690 Нм при 5500/мин. Автомобилът е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 2.9 секунди, а максималната му скорост на движение е 350 км/ч. Суперспротният модел разполага със система Drive Select Mode, която дава възможност на водача да избира между три основни режима на поведение на колата- Strada (за стандартните пътища), Sport Corsa (за пистата)

Основните габарити на Lamborghini Aventador LP 700-4, вратите на което се отварят нагоре, са дължина 4.78 метра, ширина 2.26 метра и височина от само 1.136 метра.

Lamborghini обяви и цената на Aventador LP 700-4. В Eвропа, колата ще се предлага срещу минимум 255 000 евро.

 
Keywords:   lamborghini
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...