Автосалон Женева 2011: електрическият smart forspeed

Main February 28, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 4679 views | no comments

По време на международното изложение в Женева, smart ще демонстрира на какво са способни дизайнерите и инженерите на компанията, когато имат пълната свобода да развихрят въображението си. Новият smart forspeed съчетава характерните за марката качества като симпатичен дизайн и субкомпактни размери, но основният акцент попада върху тоталната свобода и нулевите вредни емисии.

Без таван, с минималистични стъкла и електрическа задвижваща система, smart forspeed е в състояние да предложи върхово удовоствие от управлението, като предлага ускорение от 0 до 60 км/ч за 5.5 секунди и е в състояние да развие максимална скорост от 120 км/ч. Електрическият мотор на симпатягата (30 kW) е комбиниран с литиево- йонна батерия (16.5 kWh) и система за презареждане от домашната инсталация.

Според информацията на компанията, с пълен заряд, smart forspeed е в състояние да измине 135 километра. Бързото зареждане до 80% на батерията отнема само 45 минути. Концептуалната разработка разполага и със система фотоволтаици, която също спомагат за зареждането на акумулатора.

smart forspeed идва с водонепромокаем интериор, в пода и седалките са оформени отводнителни канали, а при необходимост вътрешността на колата може да бъде закопчана със специално покривало. Централен цип позволява да бъде освободена само седалката водача.

 
Keywords:   b5, bd
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...