Автосалон Женева 2011: Новият Ford Ranger Wildtrak

Main March 1, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 5930 views | no comments

Посетителите на салона в Женева ще бъдат първите в света, които ще могат да се запознаят отблизо с изцяло новата версия Wildtrak на Ford Ranger.

Многопрофилният спортен пикап дебютира с нов Ford Duratorq TDCi дизелов двигател, който обещава отлична динамика на пътя, комбинирана с горивна ефективност, върхова безопасност (нови странични въздушни възглавници за всички нива на изпълнение), товароносимост от 1112 килограма, камера за задно виждане с подаване на картината във вътрешното огледало за задно виждане, и други.

Новият Wildtrak пренася оригиналната идея на Ranger- да бъде сред основните играчи в своя сегмент в глобален мащаб, на още по-високо ниво. Тук основният акцент попада върху по-спортното излъчване, постигнато чрез свежи дизайн похвати, стилистични акценти и цветови решения. Допълнителна "агресия е постигната чрез монтирането на осемнадесетцолови алуминиеви джанти, стилни релси на тавана, специална тапицерия в интериора и други. Вътрешността на новия Ford Ranger Wildtrak е просторна и функционална (23 различни отделения за предмети), а на вторият ред могат да намерят комфорт трима възрастни.

Новото поколение Ford Ranger Wildtrak идва и със сериозно мултимедийно обезпечаване. В това число са включени Bluetooth® интерфейс, USB и iPod свързаност, гласов контрол върху аудиосистемата, навигационна система с петинчов цветен дисплей и други.

Ford Ranger Wildtrak идва в комбинация с нов 2.2 литров, четирицилиндров, турбодизелов двигател. Максималната му мощност е 150 конски сили, а максималният въртящ момент е 375 Нм. 200 конски сили и 470 Нм пък генерира новият 3.2 литров, петцилиндров дизелов мотор. От Ford са предвидили шестстепенна механична предавателна кутия и също така шестстепенна, роботизирана нова трансмисия.

Освен на комплекта предпазни въздушни възглавници, бъдещите собственици на Ford Ranger Wildtrak ще могат да разчитат на отлична безопасност и благодарение на наличните електронна стабилизираща програма, система за контрол на сцеплението при спускане, адаптивен контрол на натоварването, система за подпомагане на потеглянето по наклон и други. Новият Ranger Wildtrak също така е и в състояние да прекоси която и да било река, стига дълбочината й да не е повече от 80 сантиметра (върхов резултат за сегмента).

 
Keywords:   ford, ford ranger
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...