Автосалон Женева 2011: Новостите при Saab

Main February 25, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 3747 views | no comments

Първо видео на Saab 9-5 SportCombi

По време на тазгодишното международно изложение в Женева, Saab ще демонстрира редица новости, свързани с актуалната и бъдещата си гама. На щанда на марката ще се състоят две световни премиери, ще бъде лансирано новото портфолио 9-3 Griffin range и ще бъде демонстрирана нова лимитирана серия- 9-3 Convertible Independence Edition.

Първата от световните премиери от Saab е свързана със загадъчен, за момента, концептуален модел, който ще демонстрира част от дизайн и технологичните нововъведения, които марката ще предложи на потребителите в близко бъдеще. Единствената конкретна информация, която споделят от Saab е тази, че концепцията ще бъде със задвижване на четирите колела, като за задвижването на задните ще се гриши електромотор, и че автомобилът ще бъде оборудван с новаторска комуникационна система, използваща набиращата изключителна популярност платформа AndroidTM.

Втората световна премиера от Saab ще бъде на комбито 9-5 SportCombi.

Saab обяви и подробности за новата гама 9-3 Griffin, която заменя познатите в момента спецификации на Sport Sedan, SportCombi, Convertible и 9-3X. Новото предложение включва редица нововъведения, в това число обновен екстериор и интериор, както и разнообразна гама високо ефективни задвижващи агрегати.

Моделите от новата гама Saab 9-3 Griffin се отличават с нова предна броня, характерните фарове ice block, нова емблема на предните калници, променен инструментален панел, нови апликации и декорации, тапицерии на седалките и други. Бъдещите собственици на Saab 9-3 Griffin ще могат да избират между две нива на оборудване- стандартно и Aero.

Новост при Saab 9-3 Griffin е двулитровият бензинов задвижващ агрегат, който ще се предлага в два мощностни варианта- 163 и 220 конски сили. Новият двигател ще се присъедини към познатите, но оптимизирани версии със 130, 160 и 180 конски сили на 1.9 литровият TTiD турбодизелов мотор. Бензиновите версии са с максимални мощности от 163 и 220 конски сили.

Видео

 
Keywords:   griffin range, saab
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...