Автосалон Женева 2011: Световна премиера за Ford B-MAX

Main February 28, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 5481 views | no comments

Ford разпространи първата официална информация за изцяло новият си многофункционален модел B-MAX, който ще отбележи световната си премиера утре на салона в Женева. В автомобила са съчетани характерни за продуктите на фирмата на синия овал достойнства, като високотехнологичност, гъвкавост и новаторство, като при B-MAX силен акцент са новите като конструкция странични врати.

Новият B-MAX, който е дълъг малко над 4 метра, е развит на същата платформа, на която разчита и хитовата за Ford нова Fiesta. Въпреки компактният си събрат, новият модел на компанията демонстрира просторен и гъвкав интериор с делими седалки, с възможност за сгъването им в пода, което от своя страна дава възможност за превозването на товари с дължина от 2.35 метра. Във вътрешността на B-MAX откриваме най-новата версия на мултимедийната комуникационна система HMI (Human Machine Interface) с шестинчов чувствителен на допир екран.

Технологичните достояния на Ford са представени с помощта на монтираният под предния капак на B-MAX нов еднолитров, трицилиндров EcoBoost бензинов задвижващ агрегат, комбиниран с автоматична система за икономия на горивото Auto-Start-Stop.

Видео

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...