Автосалон Женева 2011: Световна премиера за Golf Cabriolet

Main February 23, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2140 views | no comments

Volkswagen разпространи първата официална информация и снимки за новото поколение на модела си Golf Cabriolet, който ще отбележи световната си премиера на салона в Женева през март. Новото попълнение в моделното портфолио на марката, заявки за покупката на което започват от утре, ще се предлага на цена от 23 625 евро.

Новият Volkswagen Golf Cabriolet идва със стандартен електрохидравличен таван, който може да се отвори за 9.5 секунди (манипулирането с покрива може да се осъществява при скорост на движение от до 30 км/ч), LED задни светлини, автоматичен ролбар, предни, странични и въздушни възглавници за краката, електронна стабилизираща програма и други.

Golf Cabriolet ще се предлага с избор между шест двигателя с максимални мощности от 105 до 210 конски сили. Четири от бензиновите мотори и един от дизеловите ще могат да се комбинират с роботизирана предавателна кутия.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...