Автосалон Москва 2010: Пълното портфолио на Skoda

Main August 19, 2010 | Auto-Press.net A- A+ 1759 views | no comments

По време на международното автомобилно изложение в Москва, което ще се проведе от 25 до 29 август, Skoda Auto ще представи за първи път в Русия флагмана Superb Combi, Fabia RS, както и обновените Fabia и състезателната Fabia S2000.

На щанда на Skoda ще бъде изложен Superb Combi, под предния капак на който е монтиран двулитров TSI задвижващ агрегат с максимална мощност от 200 конски сили, комбиниран шестстепенна роботизирана DSG предавателна кутия.

С 1.4 литров задвижващ агрегат със 180 конски сили пък ще разполага дебютиращата в Москва Fabia RS. Максималната скорост на движение на малката острилка е 224 км/ч (226 км/ч при комби версията), а ускорението се извършва за респектиращите 7.3 секунди. В същото време, новата Fabia RS гарантира среден разход на гориво от само 6.4 литра на 100 километра.

 
Keywords:   combi
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...