Автосалон Париж 2010: Нов MPV от Hyundai

Main September 2, 2010 | Auto-Press.net A- A+ 1315 views | no comments

Hyundai ще зарадва феновете си с изцяло нов многофункционален автомобил от В-сегмента по време на международното автомобилно изложение в Париж. На щанда на компанията ще се състои дебютът на ix20, проектиран и разработен от дизайн ателието на марката в Германия. От Hyundai коментират, че след ix35, новият MPV модел ще бъде вторият, който възприема "флуидната дизайн линия.

Новият Hyundai ix20 ще бъде пуснат в продажба до края на тази година, като ще се предлага с петгодишна гаранция без ограничения на пробега.

На щанда на Hyundai ще бъде представен и новият субкомпактен мъник i10, който ще дебютира със също така нов, еднолитров двигател.

На салона в Париж се очакват и други изненади от Hyundai, дори ако се съди само по факта, че марката е наела с 66% повече изложбена площ в сравнение с предходното издание на форума.

 
Keywords:   hyundai, mpv
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...